Střílečka Nine to Five zve do otevřené bety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Střílečka Nine to Five zve do otevřené bety

Střílečka Nine to Five zve do otevřené bety

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 2. 2021 10:19

Taktická akce Nine to Five byla oznámena koncem roku 2019. Studio Redhill Games ji představilo jako 3v3v3 střílečku, v níž je možné vyzrát nad protihráči promyšleným postupem a kooperací s parťáky. Loni v létě si autoři hru otestovali spolu s několika vybranými hráči, nyní tedy přišel čas na veřejnou zkoušku.

Reklama

Otevřený betatest je již v plném proudu, zapojit se může úplně každý. Nine to Five je možné testovat až do pondělí, stačí navštívit kartu hry na Steamu. Při této příležitosti vydali autoři vtipně laděný trailer.

 

 

Princip hry je jednoduchý. Každý zápas se odehrává ve třech kolech, účastní se tři týmy o třech hráčích. Krom eliminace ostatních jednotek jde také o plnění konkrétních úkolů. Svým snažením mohou ovlivnit podmínky v následujících kolech, takže je také potřeba umět se přizpůsobit.

Redhill Games založil v roce 2018 Matias Myllyrinne, který předtím celých 15 let seděl na židli výkonného ředitele Remedy Entertainment. Nějaký čas působil také u společnosti Wargaming. Zkušeností má tedy na rozdávání. S Nine to Five se chce odlišit od dalších her tohoto žánru. „Dnešní moderní střílečky jsou často příliš chaotické na to, abyste si je mohli skutečně užít. S Nine to Five chceme hráčům nabídnout nové kreativní mechanismy, s nimiž jim vrátíme starý dobrý pocit z hraní s kamarády.” Hra zatím míří pouze na PC, momentálně ještě nemá konkrétní datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama