Autor prozradil herní dobu It Takes Two
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autor prozradil herní dobu It Takes Two

Autor prozradil herní dobu It Takes Two

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 2. 2021 10:12

Příští měsíc se dočkáme další hry od Hazelight Studios. It Takes Two se v lecčem podobá A Way Out, zároveň se ale v mnoha ohledech liší. Krom stylizace jde také o celkovou herní dobu, zdá se totiž, že nás čeká mnohem delší zážitek.

Reklama

Skutečnost prozradil Josef Fares, šéf Hazelight Studios. „Řekl bych, že jde o 14 až 15 hodin,“ odhadl v rozhovoru pro magazín Gaming Bolt. „Je tam hodně věcí k objevování, ale žádné sběratelské předměty a podobné blbosti. To jsme nechtěli.“

Autoři se snažili, aby hra byla více interaktivní, aby působila živým dojmem. Hráči se mohou těšit třeba na celou řadu miniher. „Jde zhruba o 25 miniher rozprostřených po celém světě,“ přiblížil Fares. V herním světě jsou navíc ukryta tajemství, Fares doufá, že je hráči objeví, protože z nich podle něj budou mít velkou radost.

Zdá se, že si vývojáři mohli dovolit vytvořit mnohem bohatší zážitek, alespoň tedy co se týče délky hry. A Way Out je totiž možné dohrát během jednoho dne, k dokončení je potřeba přibližně 6 až 8 hodin. It Takes Two vyjde 26. března na konzolích a na PC.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama