Hitman 3 již umí stáhnout starší mapy
i Zdroj: IO Interactive
Novinka Hitman 3 již umí stáhnout starší mapy

Hitman 3 již umí stáhnout starší mapy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 2. 2021 11:30

V lednu jsme byli svědky návratu holohlavého zabijáka. Neobešel se ale bez menších komplikací. Týkaly se především možnosti importovat si lokace z předchozích dvou dílů. Nyní se ale zdá, že je problém vyřešen.

Reklama

Vtip je v tom, že je Hitman 3 na PC k dispozici pouze v rámci obchodu Epic Games Store, předchozí díl se ale zase objevil pouze na Steamu. IO Interactive chtělo původně zádrhel vyřešit tím, že nechá hráče za lokace z dvojky zaplatit, což se zákazníkům samozřejmě nelíbilo. Autoři tedy přislíbili, že situaci časem nějak vyřeší.

Nyní zveřejnili krátký návod, jak se k úrovním z druhého dílu dostat. K tomu je potřeba navštívit speciální stránku a vyzvednout si access pass, s nímž se lokace zpřístupní. Společnost doporučuje navštívit web na počítači, stránky totiž nejsou optimalizovány pro mobilní zařízení.



We're pleased to share that HITMAN 3 PC players can now import locations from HITMAN 1 and HITMAN 2 at no additional cost.

Follow the official 3-step guide here: https://t.co/NBq08j7C9Jpic.twitter.com/1vbG5dpSIq

— IO Interactive (@IOInteractive) February 18, 2021

Nedávno byl představen obsah, který se ve hře v nejbližší době objeví. Jde například o speciální zakázky a předměty, za týden se navíc objeví první Elusive Target, tedy cíl, na jehož zneškodnění mají hráči pouze jeden jediný pokus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama