Everspace 2 ukazuje letošní roadmapu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Everspace 2 ukazuje letošní roadmapu

Everspace 2 ukazuje letošní roadmapu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 2. 2021 07:49

Vesmírná odysea s nádechem RPG a looter shooter her od studia Rockfish Games vstoupila do Early Accessu koncem minulého roku. Se svou plnou verzí stále v nedohlednu je tak otázkou, co vše si pro nás vývojáři ve vesmíru dále přichystají. Abychom nemuseli přílišně tápat, připravili si pro nás autoři Everspace 2 roadmapu pro letošní rok, která plán vývoje více upřesňuje.

Reklama

Prvních větších změn bychom se měli dočkat už během dubna, neboť právě v tomto období představí vývojáři nové zástupce letounů těžké a lehké třídy, společníky i nové hlavní a vedlejší mise. Pro vyznavače vedlejších aktivit přibude navíc několik aktivit a výzev, pro zbylé bude neméně důležité vybalancování základních herních systémů.

Podruhé se vývojáři s větší porcí obsahu navrátí v létě – tentokrát přibude zcela nová oblast a podobně jako dříve i rozšíření řad vašich společníků, misí i aktivit. Neméně podstatné bude i navýšení celkového levelu. Ten má v současné verzi odpovídat úrovni 14, zatímco v plné má skrze postupné navyšování dosáhnout úrovně 30. 

Poslední více specifikovaný přídavek obdržíme na podzim. Mimo dalších společníků, misí a lodí dojde rovněž k opětovnému navýšení levelu, přidání další prozkoumatelné oblasti a začlenění systému Fast Travel.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama