Elden Ring se dle Schreiera ukáže brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elden Ring se dle Schreiera ukáže brzy

Elden Ring se dle Schreiera ukáže brzy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 3. 2021 09:15 2

Očekávaný Elden Ring je obestřen nespočtem spekulací, autoři nicméně k nové značce neřekli nic moc konkrétního, čímž fanoušky více a více napínají. Detaily se měly objevit zkraje letošního roku, dle Jasona Schreiera se hra ukáže co nevidět.

Reklama

Na Twitteru přiznal, že sám mnoho informací nemá. Ani vývojáři z FromSoftware se podle něj nevyhnuli jistému zpoždění, byli tedy nuceni hru odložit. V příspěvku padla také narážka na Winds of Winter, chystaný díl knižní série Game of Thrones, za níž stojí George R.R. Martin. Právě on totiž na tvorbě Elden Ring také pracuje.

I know lots of people are desperate for Elden Ring news. I don't know much about it (except that it's been delayed a bunch). But there is strong evidence floating around that the game will be shown relatively soon. It's not going to pull a Winds of Winter. Elden Ring has pages

— Jason Schreier (@jasonschreier) February 28, 2021

 

Schreier následně zpochybnil komentář, že vývojáři zápolí s velkými problémy, odmítl, že by mělo dojít ke zrušení celého projektu.

Then your book must be Winds of Winter because it's not real

— Jason Schreier (@jasonschreier) February 28, 2021

 

 

Elden Ring by měl být v lecčem podobný Dark Souls, Hidetaka Mijazaki nicméně upozornil, že se zároveň v mnoha směrech odlišuje. Jde například o design světa, který je profilován jako open-world.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama