Outriders se obejdou bez mikrotransakcí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Outriders se obejdou bez mikrotransakcí

Outriders se obejdou bez mikrotransakcí

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 3. 2021 17:58 20

Začátkem příštího měsíce se objeví novinka od studia People Can Fly, které se prostřednictvím Outriders pokusí uspět v žánru looter-shooter akcí. Autoři nyní vysvětlují, jak se to má s dodatečným obsahem.

Reklama

Na dnešní poměry je trochu zvláštní, když se online tituly nespoléhají na obsahové updaty a mikrotransakce. Přesně to ale platí pro Outriders. Hra totiž hned od prvního dne zpřístupní kompletní dobrodružství.

Rozhodnutí komentoval Piotr Nowakowski, jenž dohlíží na game design hry. Dle jeho slov bylo pro vývojáře jednodušší nepřemýšlet nad možností implementovat battle pass, neřešit mikrotransakce a další placený obsah. Zvolili si tedy tradičnější cestu, hráčům jednoduše naservírují hotový produkt za určitou cenu.

Nowakowski jedním dechem dodává, že si tím samozřejmě nezavírají dveře k tvorbě dalšího obsahu. Pokud budou mít hráči zájem o další dobrodružství, jsou autoři připraveni nabídnout přídavek. Sami jsou spokojeni se světem, který se jim podařilo stvořit, rádi by ho do budoucna rozšířili. Zda se tak skutečně stane, to záleží pouze na hráčích, autoři momentálně nic neslibují.

Outriders se představí 1. dubna na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a na PC. Už nyní je možné vyzkoušet hratelnou ukázku, v níž lze utopit dvě až tři hodiny času.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama