Hitman 3 netrpělivě vyhlíží Velikonoce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman 3 netrpělivě vyhlíží Velikonoce

Hitman 3 netrpělivě vyhlíží Velikonoce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 3. 2021 08:28 1

Agent 47 ještě neřekl poslední slovo. IO Interactive představilo roadmapu dalšího obsahu pro posledního Hitmana. Nechybí cíle, na jejichž zneškodnění má zabiják pouze jeden pokus, připraveny jsou i další speciální mise.

Reklama

Velikonoce agent oslaví v Berlíně. Ve městě jsou poházena podivná vajíčka, která je potřeba sesbírat. Stačí nasadit stylovou zaječí masku a pustit se do hledání. Aktivita je dostupná od 30. března do 12. dubna. Koncem března se zpřístupní také bonus pro majitele Deluxe edice. Satu Mare Deluxe Escalation je speciální mise, v níž musí hráči uprchnout z vězeňského komplexu. Zde se autoři inspirovali prvním útěkem holohlavého zabijáka.

V Berlíně je ale daleko více práce. The Lesley Celebration zavede hráče do jednoho ze zdejších klubů, kam se přišla pobavit snad polovina města. Agent 47 se ale rozhodit nenechá, i na přeplněném tanečním parketu dokáže dokončit kontrakt, aniž by si někdo něčeho všimnul. Tato mise je přístupná od včerejšího dne.

Za týden se pak odemkne Easy Allies, následovat bude The Stowaway. Za všechny bonusové úkoly obdrží hráči odměny v podobě kostýmů, různých doplňků a zbraní, které nelze získat jiným způsobem. Hitman 3 je dostupný na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a na PC.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama