Blizzard končí s vývojem nového obsahu pro Heroes of the Storm
i Zdroj: Activision-Blizzard
Heroes of the Storm Novinka Blizzard končí s vývojem nového obsahu pro Heroes of the Storm

Blizzard končí s vývojem nového obsahu pro Heroes of the Storm

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 7. 2022 07:55

Blizzard oficiálně oznámil, že jeho sedm let slavící Heroes of the Storm nebudou dále dostávat žádné velké aktualizace. Free-to-play MOBA, která spojuje ta největší univerza Blizzardu už od roku 2015, ovšem ani tak nekončí. Do budoucna bude studiem podporována jako sérii StarCraft.

Reklama

  • MOBA Heroes of the Storm už nebude dostávat další velké aktualizace
  • Blizzard se zaměří na udržování hry v chodu a cyklování staršího obsahu
  • Během příštího týdne nabídne dárek v podobě nového mounta

V krátkém updatu uveřejněném na oficiálním webu Blizzard ohlásil, že Heroes of the Storm budou po sedmi letech pokračovat jen s rotacemi existujících sezón i hrdinů. Obsah in-game obchodu, kde šlo dosud nakoupit různé skiny, herní měnu nebo postavy, bude rovněž zachován. Jediné, co se promění, je pouze to, že ani on nebude dále rozšiřován o nový artikl.

Jakékoli budoucí aktualizace, které se objeví, se v podobném duchu zaměří především na vylepšení stability, opravy bugů a vyvážení hrdinů. Jako projev určitého uznání daruje nicméně společnost všem hráčům dárek. S patchem, jenž dorazí už příští týden, si mohou všichni, kdo hru navštíví, vyzvednout vzácného mounta Epic Arcane Lizard.

Ještě jednou opakujeme, že Heroes of the Storm je volně hratelná MOBA, která oslavila své sedmé výročí letošního 2. června. Je založená na tradičním střetu dvou pětičlenných týmů, které se na segmentované mapě snaží proniknout na její různé části a plnit cíle. Zvrat nicméně přichází v tom, že se celý seznam hrdinů skládá vyplňuje značkami Blizzardu. Mezi přítomné patří Warcraft, StarCraft, Overwatch či Diablo, nebo dokonce i Lost Vikings. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama