Fallout 76 znovu ožívá. Seriál přilákal milion hráčů v jeden den
i Zdroj: Bethesda
Fallout 76 Novinka Fallout 76 znovu ožívá. Seriál přilákal milion hráčů v jeden den

Fallout 76 znovu ožívá. Seriál přilákal milion hráčů v jeden den

Dominik Tománek

Dominik Tománek

25. 4. 2024 15:00 2

Vyrazili jste po seriálovém úspěchu do světa her Fallout i vy? Multiplayerový titul totiž zažívá velký přísun nových hráčů.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o tom, že seriálová adaptace Fallout přilákala spousty nových hráčů do této legendární herní série, kromě klasických dílů se ale velké popularitě těší i jeden z nejhorších dílů série. 

Fallout 76 vyšel v roce 2018 a recenze byly to dobou smíšené, po letech aktualizací se ze hry stal celkem zábavný multiplayerový zážitek, který ale má stále příliš much. Od nedávného uvedení seriálové adaptace této série na Amazon Prime je Fallout 76 populárnější než kdykoli předtím a sbírá nové hráče. Podle oficiálního twitterového účtu se podařilo nasbírat milion hráčů v jediný her. Za celou dobu prý Fallout 76 přilákal 5 miliionů hráčů. K celé situaci se nedávno vyjádřil i novinář Scott Baird ze serveru Dextero, který hráče upozornil, že hrají špatné hry. Fallout 76 je nicméně k dispozici v rámci Amazon Prime Gaming, Xbox Game Pass nebo PlayStation Plus, takže to nutně neznamená, že s hráči vzrostly i prodeje. 

V loňském roce zaznamenala podobný nárůst série The Last of Us po obrovském úspěchu hraného seriálu HBO a zdá se, že Fallout se dočkal stejného zacházení. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama