Pusťte se do stavby. Anno 1800 bude v půlce března týden zdarma
i Zdroj: Ubisoft
Anno 1800 Novinka Pusťte se do stavby. Anno 1800 bude v půlce března týden zdarma

Pusťte se do stavby. Anno 1800 bude v půlce března týden zdarma

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 3. 2023 15:50

Společnost Ubisoft oznámila, že od 16. března zpřístupní na celý týden úplně zdarma svou budovatelskou strategii Anno 1800. Zřejmě tak chce nabídnout příjemný dáreček hráčům na PC, zatímco se do hry (ve stejný den, tedy 16. března) budou pouštět první konzoloví hráči.

Reklama

  • Od 16. do 23. března bude Anno 1800 dostupné zdarma

Konkrétně tedy akce potrvá od 16. do 23. března, kdy si můžete titul na Ubisoft Connect nebo Epic Games Store stáhnout bezplatně. Magazín DualShockers připomíná, že na Steamu v současné době probíhá 75% sleva. Pokud tedy Anno 1800 nevlastníte, čeká na vás hned několik příležitostí jak se ke hře dostat za zajímavých podmínek. Odehraný postup se pak samozřejmě propíše i do hraní po zakoupení.

Verze pro Xbox Series a PlayStation 5 značí vůbec první příležitost kdy se strategická série vydává i na konzole. S tím se samozřejmě pojí i úplně přepracované ovládání optimalizované pro ovladače. S předobjednávkou se můžete těšit na malé pozornosti v podobě digitálního artbooku a soundtracku. Součástí Deluxe edice jsou pak menší kosmetické bonusy Pedestrian Zone, Amusements Pack a Vibrant Cities.

Anno 1800 vyšlo 16. dubna 2019 a po dvou futurističtějších dílech 2070 a 2205 vrátilo značku do historických epoch. Posbíralo s tím velmi pozitivní recenze a během čtyř sezón dostalo celou řadu DLC rozšiřujících mechanismy a obsah původní hry. Otázkou zůstává, jestli se těchto vylepšení dočkají i konzolisté.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama