Recenze Cooler Master MM712, malé ale šikovné herní myšky
i Zdroj: Cooler Master
Článek Recenze Cooler Master MM712, malé ale šikovné herní myšky

Recenze Cooler Master MM712, malé ale šikovné herní myšky

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 1. 2023 10:30

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ 3. ZÁVĚR

Trh herních myší se neustále vylepšuje. Všichni výrobci se snaží přijít s něčím unikátním, s něčím, co někdo před nimi ještě neukázal – jednoduše proto, že tento trh je, oproti třeba sluchátkům či klávesnicím, velice nekompromisní. Pokud se někomu povede dobrý výrobek, jednoduše za ním hráči půjdou a produkty nedotažené do konce zůstanou na skladech, bez zájmu.

Reklama

Jenže vyhovět takovým požadavkům je velice náročné – Cooler Master na to ale šel od lesa. Vytvořil další verzi myši MM7XX, tentokrát verzi 712, která se poučuje ze svých předchůdců a přináší ve výsledku to nejjednodušší, co šlo – prostou černou konstrukci, bezdrátovost a malé rozměry. To všechno je mu ale výhodou a má velké ambice na to stát se pomyslným králem tohoto segmentu herních myší.

BALENÍ, VZHLED

Na rozdíl od samotné myši je balení překvapivě nápadné a barevné, s čímž se Cooler Master rozhodně snaží zaujmout mladší generaci. Samotné balení ale už tolik nepřekvapí, skrývá se v něm skvělý USB-C nabíjecí kabel, který je volně opletený, dále USB-C dongle a prodlužovací zástrčka.

Recenze Cooler Master MM712, malé ale šikovné herní myšky
i Zdroj: Crast

Co se designu týče, o tom jsem se zmínil už v úvodu článku. Jde o velice jednoduchý produkt, který si na nic nehraje, nic nezkouší a vlastně ke všemu přistupuje, jak už jsem říkal, od lesa. Nikoho totiž neurazí, stejně jako třeba dříve Superlight. A to je ve výsledku dobře.

Abychom si ale přeci jen myš trochu popsali, její celé tělo je ze strukturovaného černého, matného plastu. Levou stran zdobí dvojice tlačítek, které mají poměrně měkký stisk, což mi ale u bočních tlačítek vyhovuje. Záda myši zdobí velice jednoduchá křivka ve tvaru loga Cooler Masteru. Vše zakončuje USB-C konektor na přední straně a tlačítka pro volbu režimu a DPI na spodku.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama