Switch přenáší minulost do současnosti. Očekává kolekci Portalu a Star Wars: The Force Unleashed
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch přenáší minulost do současnosti. Očekává kolekci Portalu a Star Wars: The Force Unleashed

Switch přenáší minulost do současnosti. Očekává kolekci Portalu a Star Wars: The Force Unleashed

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 2. 2022 09:20

První letošní Nintendo Direct se nesl ve znamení portů. Mimo přinesení No Man's Sky se Nintendo rozhodlo setrvat v započatém oprašování Star Wars her. Po loňském rozšíření katalogu o Republic Commando a Knights of the Old Republic přichází řada na Star Wars: The Force Unleashed. Kromě něj je ale ovšem vzpomenuto i na značku Portal.

Reklama

  • Nintendo Direct přinesl oznámení dalších portů starších her pro Switch
  • Potvrzeno bylo Star Wars: The Force Unleashed a Portal: Companion Collection

Star Wars: The Force Unleashed vyjde na Switch 20. dubna, přičemž půjde o port Wii verze, nikoli verze pro PS3, resp. Xbox 360. Vyjma klasického ovládání bude tedy přítomno i ovládání pohybové, jež půjde využít jednak v singleplayeru, jednak v lokálním multiplayeru dvou hráčů. V takovém případě, kdy se rozhodnete svést bitvu ve dvou, bude ansámbl charakterů čítat 27 postav.

Dalším rozdílem Wii verze je level design a způsob podání příběhu. Mění se též rozmístění nepřátel, stejně jako se redukuje jejich počet. Hra na Switchi zabere okolo 3,9 GB. Port sám o sobě je znovu vyvíjen studiem Aspyr, tzn. autory Star Wars portů i tvořeného remaku Knights of the Old Republic. 

Titul si můžete pořídit za 20 dolarů.

Návrat obou dílů Portalu je na detaily o poznání skoupější. Portal: Companion Collection je bez dalšího specifikování plánováno na rok 2022, přičemž je možné, že se tak stane už v jeho první polovině. Obsažen bude singleplayer obou dílů, jakož i kooperace Portalu 2 ve split-screenu, lokálním i online multiplayeru.

Cena je znovu nastavena na 20 dolarů, přičemž bychom se poměrně divili, kdyby kolekce nebyla časem oznámena i na dalších platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama