The Medium má údajně zamířit do zářijové nabídky PlayStation Plus. Ke spekulacím se vyjádřil Bloober Team
i Zdroj: Hrej.cz
The Medium Novinka The Medium má údajně zamířit do zářijové nabídky PlayStation Plus. Ke spekulacím se vyjádřil Bloober Team

The Medium má údajně zamířit do zářijové nabídky PlayStation Plus. Ke spekulacím se vyjádřil Bloober Team

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 8. 2021 15:27

The Medium vyšlo začátkem roku pouze na konzolích Xbox Series a na PC. Časová exkluzivita ale letos skončí, horor od studia Bloober Team následně zamíří také na konzoli PlayStation 5. A kolem toho se nyní točí podivné spekulace.

Reklama

  • Spekulace naznačovaly, že polský horor v září obohatí nabídku PlayStation Plus
  • The Medium údajně doprovodí Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 a Haven
  • Dle autorů se spekulace nezakládají na pravdě, hráči si za hru budou muset zaplatit

Verze pro PlayStation 5 by měla vyjít už příští měsíc. Právě k této premiéře se začaly objevovat zprávy, které naznačovaly, že se The Medium ihned zařadí do nabídky služby PlayStation Plus (zároveň byly zmíněny tituly Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 a Haven).

Ke zprávě se za Bloober Team vyjádřil šéf marketingu - Tomasz Gawlikowski. V příspěvku na Twitteru spekulace vyvrátil. “Lidé se mě ptají, jestli je to pravda. Není. 3. září vyjde The Medium na konzoli PlayStation 5 s podporou ovladače DualSense, ale zcela určitě nebude k dispozici v PS+.” 

Zájemcům o hru tedy nezbyde nic jiného, než vytasit platební kartu. A nebo počkat. Je totiž docela dobře možné, že se hra v nabídce PlayStation Plus objeví později. The Medium i nadále zůstává v knihovně Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama