Tvůrci Silent Hill 2 Remake svému projektu velmi důvěřují
i Zdroj: KONAMI / Bloober Team SA
Silent Hill 2 (Remake) Novinka Tvůrci Silent Hill 2 Remake svému projektu velmi důvěřují

Tvůrci Silent Hill 2 Remake svému projektu velmi důvěřují

David Bernard

David Bernard

28. 4. 2024 12:00

Výroční zpráva polského studia Bloober Team, jenž je určena akcionářům, odhalila nadšení samotných vývojářů, kteří aktuálně pracují na remaku slavné hororové hry Silent Hill 2. Tvůrci projektu velmi důvěřují a jsou si jistí výslednou podobou titulu.

Reklama

  • Tvůrci Silent Hill 2 Remake svému projektu velmi důvěřují
  • Odhalila to výroční zpráva určená akcionářům
  • Vývojáři jsou si jistí výslednou podobou titulu
  • Datum vydání není známo, stále se však počítá s rokem 2024

Polský vývojářský celek Bloober Team, který aktuálně pracuje na remaku kultovní hororové hry Silent Hill 2, se ve výroční zprávě určené akcionářům nechal slyšet, že je z projektu přímo nadšený a pevně mu věří.

Neskrýváme to vnitřně ani navenek, jedná se pro nás o nejdůležitější zkoušku našich dovedností. Jsme nejen nadšení, ale zároveň jsme si velmi jistí i konečným výsledkem. V roce 2023 se téměř polovina našich produkčních sil soustředila na aktuálně nejhlasitější projekt v oboru – Silent Hill 2, který vytváříme společně s naším partnerem, společností Konami.

Je to jedna z nejznámějších značek v herním světě a pokud jde o hororový žánr, rozhodně je klíčová. Snažíme se poskytnout ty nejlepší možné emoce, a to jak hráčům, kteří hráli originál před více než 20 lety, tak i nováčkům, pro které bude Silent Hill 2 Remake jejich prvním seznámením se slavnou sérii. Silent Hill 2 Remake bude také prvním titulem, ve kterém se odkloníme od takzvaného „environmentálního vyprávění“ a do popředí postavíme akci, skrze kterou budeme příběh vyprávět,” zní z výroční zprávy.

Silent Hill 2 Remake obdržel rating
i Zdroj: KONAMI / Bloober Team SA

Silent Hill 2 Remake obdržel rating

Milovníci hororových her se již zcela jistě těší na vydání remaku kultovní klasiky, kterou Silent Hill 2 bezesporu je.…

10. 3. 2024 13:30

Silent Hill 2 Remake nabídne zmodernizovaný příběh původní hry, která spatřila světlo světa v roce 2001. V kůži Jamese Sunderlanda se vydáme do tajemného městečka Silent Hill, a to na popud dopisu, který hlavnímu hrdinovi zašle jeho zesnulá manželka. Hra dorazí na PC a herní konzoli PlayStation 5. Přesné datum vydání není známo, tvůrci nicméně stále počítají s rokem 2024.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama