Ubisoft ohlašuje dvě očekávané herní akce. Ta čtvrteční znovu představí Skull & Bones
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka Ubisoft ohlašuje dvě očekávané herní akce. Ta čtvrteční znovu představí Skull & Bones

Ubisoft ohlašuje dvě očekávané herní akce. Ta čtvrteční znovu představí Skull & Bones

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 7. 2022 08:35

Během včerejšího dne jsme vás informovali, že francouzské vydavatelství Nacon, přinese ve čtvrtek svou pravidelnou show o hrách, které dále připravuje. Nedlouho nato jsme se však totéž dozvěděli, i u dalšího krajana. Ve prospěch starších domněnek se s vlastní akcí přihlásí ve čtvrtek i Ubisoft, a to se zaměřením na Skull & Bones. Další show formátu tradičních konferencí s větším počtem her oznámil vydavatel na září.

Reklama

  • Ubisoft oznamuje datum a čas konání dvou svých akcí
  • 7. července od 20:00 našeho času se přihlásí s přenosem o Skull & Bones
  • 10. září od 21:00 našeho času přinese naopak větší herní konferenci, kde se má odhalit více her i budoucnost série Assassin’s Creed

Akce věnovaná Skull & Bones se uskuteční už tento čtvrtek od 20:00 středoevropského času. Vydavatel láká na to, že poprvé od roku 2018 nabídne nové záběry ze hry, jedinečný pohled na tématiku pirátů i osobnější rozhovor vývojářů. Akce bude doplněna o kratší pre-show, byť zatím není známo, jakou stopáž bude mít hlavní program. Pre-show má začít nicméně o 15 minut dříve, přičemž Ubisoft její náplň označil za „plnou překvapení“. 

Podle posledních informací insidera Toma Hendersona mají Skull & Bones údajně vyjít už 8. listopadu. Hra má podle víkendového oznámení též přinést event, kde se zaměří na problematiku nadměrného rybolovu.

S ohledem na větší akci, kde se odhalí i další směřování Assassin’s Creed, došlo v kalendáři na vyznačí 10. září ve 21:00. Podle předchozí zkušenosti není taktéž od věci očekávat i v tento moment neohlášenou pre-show, která by mohla teoreticky opět trvat i několik desítek minut. Událost bude Ubisoft přenášet skrze YouTube a Twitch, přičemž odhalí novinky o svých vyšlých hrách i přehled dalších projektů jeho světových týmů. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama