V půlce března vyjde Forklift Extreme. Slibuje zábavu s vysokozdvižným vozíkem s ultra realistickou fyzikou
i Zdroj: Last Man Standing / Steam
Novinka V půlce března vyjde Forklift Extreme. Slibuje zábavu s vysokozdvižným vozíkem s ultra realistickou fyzikou

V půlce března vyjde Forklift Extreme. Slibuje zábavu s vysokozdvižným vozíkem s ultra realistickou fyzikou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 3. 2023 17:20

Nezávislé studio Last Man Gaming oznámilo, že 16. března na počítačích vydá svůj chystaný simulátor Forklift Extreme. Ten se, jak už název napovídá, točí kolem práce s vysokozdvižným vozíkem v různě náročných podmínkách. Autoři lákají například na velmi náročný fyzikální model.

Reklama

  • Od 16. března můžete vyrazit do skladu s Forklift Extreme: Deluxe Edition i na PC

Hra původně vyšla na Switchi a jde o projekt jednoho jediného vývojáře, který je dle svých slov velkým fanouškem fyzikálně založených titulů. Nejde ale o simulátor v pravém slova smyslu. Kromě sedačky přímo za volantem můžete sledovat dění ve skladu třeba i izometricky, abyste měli lepší přehled o dění kolem sebe. Pointou ale samozřejmě je manipulace s nákladem v různě komplikovaných prostorech.

Verze pro počítače nese podtitul Deluxe Edition. Obsahuje totiž všech šest vydaných DLC balíčků s novými úrovněmi a druhy nákladu. Hra má obsahovat ultra realistickou vysokozdvižnou fyziku, velmi autentickou fyziku řidiče i bohaté možnosti přizpůsobení. 

Na vydání upozornil magazín Destructoid, který zároveň připomíná, že recenze původní handheldové verze nejsou vyloženě nadšené. Hrstka reakcí kritiků upozorňuje, že slovo “Extreme” v názvu slibuje divoké zážitky, které při projíždění skladem spíše nečekejte. Na druhou stranu pro fanoušky simulací může jít o další atraktivní titul do sbírky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama