World of Warships slaví šesté výročí. Do hry míří spousta nového obsahu i Transformers
i Zdroj: Hrej.cz
World of Warships Novinka World of Warships slaví šesté výročí. Do hry míří spousta nového obsahu i Transformers

World of Warships slaví šesté výročí. Do hry míří spousta nového obsahu i Transformers

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 9. 2021 15:59

Za pár dní to bude přesně šest let od momentu, kdy na virtuální vlny oceánů vypluly bitevní lodě ve World of Warships. Námořní kolega úspěšného titulu World of Tanks a o něco méně povedeného World of Warplanes si postupem času našel početnou základnu fanoušků a těm nyní ku výročí přináší zajímavý doplňkový obsah.

Reklama

  • World of Warships slaví šesté výročí
  • Přináší nizozemské lodě, nové sovětské lodě, Transformery, režim Convoy a nové kolekce

Na oslavu přináší kolekci 6 let World of Warships. V rámci ní čeká na hráče spoustu odměn včetně superkontejneru nebo slavnostních vlajek. Vedle toho přichází další část crossoveru s populárními hračkami Transformers. Ve hře se tak od 24. září objeví Autobot Hot Rod, Dinobot Grimlock, nebo ikoničtí Deceptikoni Starscream a Soundwave. Vedle toho se ve hře objeví řada kosmetických doplňků inspirovaných nenápadnými roboty.

Úplnou novinku představují nizozemské křižníky, které uspěly v předběžném přístupu. Lodě na celém spektru úrovní nabízejí nové typy výzbroje a vyznačují se dobrou ovladatelností. Měly by tak být vítaným rozšířením doků většiny hráčů. Do early accessu místo nich míří sovětské letadlové lodě Komsomolets, Serov a Pobeda. Získat je lze skrze sovětské žetony, měnu distribuovanou skrze soutěž Soupeření leteckých kanceláří, denní balíčky nebo za komunitní žetony.

Závěrem lze zmínit ještě nový dočasný herní režim Convoy. V něm hráči doprovázejí a chrání, nebo naopak usilují o zničení konvoje čtyř nákladních lodí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama