Zapojte se do diskuse v hPodu #509
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #509

Zapojte se do diskuse v hPodu #509

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

12. 11. 2015 16:54 23
Reklama

Pátek má mnoho významů. Pro někoho je to poslední pracovní den před víkendem. Pro jiného zase věrný druh Robinsona Crusoe. Pro nás (a pro vás) to ale samozřejmě znamená nový hPod! O čem se bude zítra po obědě v redakci mluvit?

Nad mikrofonem tentokrát zasedneme ve čtyřech. Skvadra ve složení Jarda, Jirka, Vojta a Pavel si pro vás nachystala následující témata. To první se bude točit kolem čtvrtého Falloutu. Pavel již má za sebou spoustu hodin, Jarda taky nezahálí a i Vojta s Jirkou určitě budou mít spoustu poznámek. Dále zabrousíme na Sibiř, abychom se vrátili k Rise of the Tomb Raider. Komu se v redakci hra líbila nejvíc?

Téma jako stvořené pro Jirku se nabízí samo - ultimátní vize vesmírné hry od Carla Sagana z poloviny osmdesátých let. Ta dostává díky Elite: Dangerous, No Man's Sky a Star Citizenu reálné obrysy. A pokud nám zbyde čas, prohodíme pár slov i o seznamu her, které se dostaly do zpětné kompatibility na Xbox One. Posílejte nám dotazy (nejen) k těmto tématům sem do diskuse, případně na mail podcast@hrej.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama