Zapojte se do diskuse v hPodu #555!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #555!

Zapojte se do diskuse v hPodu #555!

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

5. 10. 2016 14:21 18
Reklama

Jestli se tento hPod nezapíše do historie, tak už vážně nevíme, čím bychom vás mohli potěšit. Po skoro roce se totiž ve studiu sejdou najednou Jarda a Zdeněk a vyvrátí tak teorii, že je to ve skutečnosti jeden člověk, převlékající kostým podle potřeby. Ale to samozřejmě není všechno. Dáváme dohromady kapelu a jedeme na poslední velké turné. Alespoň tak to vypadá, když vám řekneme, že ve studiu bude ještě Jirka. A taky Vojta. A nesmí chybět ani Pavel.

V takto masivní sestavě si pro vás Jarda hned na začátek přichystal retro téma, o kterém zatím neřekl klukům vůbec nic. A oni nemají tuze rádi překvapení Jardova typu. Tudíž to bude švanda. A pak si popovídáme o jedné hře, ve které jsou motorové pily. Farming Simulator to nebude. A pak novinky!

Máme jich tentokrát tunu. Datum vydání Mass Effect: Andromeda, záběry z kampaně Battlefield 1, Beyond Good & Evil 2, čachry kolem remasteru Call of Duty 4: Modern Warfare, no prostě to bude zase nabité. A do toho všeho vaše dotazy! Ty bychom, pokud je to možno, rádi uvítali na téma historie. Ať už podcastová, nebo herní. Podcast@hrej.cz, to je ta správná adresa, na kterou je máte posílat, ok? Anebo je můžete psát rovnou do diskuse! Natáčíme zítra večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama