zbrane-v-timeshift-popis-a-obrazky
Novinka Zbraně v TimeShift - popis a obrázky

Zbraně v TimeShift - popis a obrázky

sleepless.

sleepless.

24. 2. 2006 13:16
Reklama

Vzhledem k tomu, že je TimeShift FPS, tak jedním z nejdůležitějších prvků celé hry jsou zbraně. Bez nich by to jaksi nebyla FPS, ale těžko definovatelný hybrid. Tvůrci si dali s designem i funkčností jednotlivých zbraní údajně docela velkou práci, takže jim uděláme radost a ještě než se hra objeví někdy příští měsíc v obchodech, tak vám zbraně představíme. Jejich vzhled si mohou zájemci pokojně a beze spěchu důkladně nastudovat díky těmto screenshotům a když budou chtít, tak si mohou namáhat zrak a přečíst si o každé zbraní pár základních informací.

KnuckleDuster – malá jednoruční zbraň určená pro přesnou střelbu na jakoukoli vzdálenost. V primárním módu střílí jednotlivé střely, což je přesnější než střelba v dávkách v módu sekundárním. Zbraň je třeba často nabíjet.

MagCannon – energetická zbraň vystřelující koncentrované magnéziové střely. V primárním módu ze zbraně vychází střely se střední účinností i dosahem vhodné pro boj na blízko. V alternativním módu zbraň produkuje účinné střely vhodné k boji na střední a velkou vzdálenost. Alternativní mód však požírá velké množství energie.

M74 Bloodhound – raketomet se dvěma módy střelby. V prvním jde o klasické střílení podle zaměřovače a v druhém módu je možno střely ručně navádět.

GearMaster – dvojhlavňová brokovnice, která je extrémně účinná na kratší vzdálenosti, jež se bohužel déle nabíjí.

KrossBow – zbraň vystřelující energetické střely schopné prorazit i to nejsilnější brnění jakéhokoli druhu. Je vhodná na střední a kratší vzdálenosti, tedy v primárním módu. V sekundárním módu se z ní stavá nebezpečná sniperka na střední vzdálenost.

Echo Rifle – regulérní sniperka na jednu jedinou střelu, takže se musí po každém výstřelu dobíjet. Tuto nevýhodu vynahrazuje její skvělá optika a neskutečná účinnost a přesnost.

KP-HellRazer – zbraň, která se v primárním módu podobá tradiční UZIně, aby se v sekundárním módu proměnila na plamenomet určený k rozsévání strachu a smrti mezi nepřáteli a to pěkně tváří v tvář.

Stalker Rifle – automatická puška produkující v primárním módu velmi účinné střely a to i na delší vzdálenosti. Bohužel se musí často dobíjet a munice je málo. Sekundární mód této zbraně je granátomet.

Surge Gun – nejsilnější zbraň ve hře, která střílí masivní fláky energie, jež zničí nepřítele během okamžiku. Sekundární mód střelby také produkuje energetické střely, které se doslova přilepí na vybraný cíl (objekt, nepřítel – je to jedno) a otravují jej tak dlouho, dokud jej nezničí, nebo neusmrtí.

Clutch Grenade – granát co se s pomocí elektromagnetické energie přicucne na daný objekt.

Swarm Grenade – tyto granáty jsou vlastně shluky ničivých mini-dronů, které se po vyhození nesou vzduchem a cestou ke svému cíli po něm pálí elektrické mini-střely.

Statické zbraně – během hraní TimeShift bude hráč moci využívat i celou řadu stacionárních zbraní, které sice patří nepříteli, ale proč je nepoužít. Obvykle stačí usmrtit nepřítele, který danou zbraň obsluhuje a pak ji obrátit proti dotírajícím protivníkům. Jedná se například o různá kulometná hnízda, věže, zbraně namontované na vozidlech a podobně.


 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama