marvel-pripravuje-halo-komiks-ukazky
Novinka Marvel připravuje Halo komiks - ukázky

Marvel připravuje Halo komiks - ukázky

sleepless.

sleepless.

18. 3. 2006 10:56
Reklama

Veleúspěšná FPS série Halo se díky své popularitě stala fenoménem, který už dávno přesáhl hranice herního světa. K dispozici jsou tak nejenom dvě hry, ale i Halo hudba a také několik knižních novel. Příští rok se Halo dostane za producentského dohledu Petera Jacksona i na plátna a kin, ale ještě předtím navštíví také svět komiksů. Tvůrci z Bungie totiž oznámili, že se dohodli se společnost Marvel, která letos v červnu uvede na pulty specializovaných obchodů Halo komiks o 128 stranách, jež nabídne originální příběh postavený na reáliích Halo světa.

O příběhu v komiksové novele zatím konkrétní informace nejsou. Rozhodně za ně nelze považovat potvrzení, že se v komiksu bude probírat rasa Covenant a věci týkající se Flood, což se jaksi předpokládá. Došlo alespoň na prozrazení hvězdného týmu ilustrátorů a pisálků, kteří budou mít komiks na starosti. Konkrétně to jsou Jean "Moebius" Giraud, Phil Hale, Ed Lee, Tsutomo Nihei, Jay Faerber, Andrew Robinson, Simon Bisley a Lee Hammock. Komiks bude vedle hlavní novely obsahovat i několik specialit, přičemž jednou z nich bude speciální galerie s Halo artworky (nepřátelé, vozidla, známé momentky) od členů týmu Bungie a spousty známých profesionálních ilustrátorů včetně takových jako Rick Berry, Geof Darrow, Scott Fischer, Sterling Hundley, Craig Mullins, George Pratt, Juan Ramirez, George Staples, Justin Sweet, John Van Fleet a Kent Williams.

Výše představený Halo komiks navíc podle všeho nebude ojedinělým pokusem. Exkluzivní dohoda poskytuje společnosti Marvel práva na několik Halo komiksů a ne jenom jeden, což je samozřejmě třeba využít. Proto už se na pozadí dokončovacích prací komiksu prvního chystají komiksy další, které nabídnou samostatné příběhy a nebudou na sebe nijak přímo navazovat.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama