e3-lineup-ruske-spol-gfi-info-o-novych-titulech
Novinka E3 lineup ruské spol. GFI - info o nových titulech

E3 lineup ruské spol. GFI - info o nových titulech

sleepless.

sleepless.

4. 5. 2006 06:04
Reklama

Další ruskou společností, která potvrdila svoji účast na E3 2006 je vedle 1C a Buka i Game Factory Interactive, respektive GTI, která zde bude zájemcům presentovat docela solidní množství her, přičemž přinejmenším o čtyřech z nich jsme doposud neslyšeli. Je tedy na čase to napravit.

Mezi tituly, které už byly dávno představené patří:

Officers – válečná 3D RTS s RPG prvky, jejíž hlavní mód pokrývá celé období 2. světové války.

Jagged Alliance 3D – nová verze, respektive upravený remake kultovní RPG tahovky Jagged Alliance 2, jež kromě 3D zpracování přijde i s několika novými prvky, postavami i lokacemi.

Warfare – tradiční 3D RTS se čtyřmi hratelnými frakcemi a globálně strategickým módem, kde spolu bojují teroristé, US armáda a arabští rebelové a jednotky královské rodiny Saudské Arábie.

4th Battalion – akční RPG odehrávající se na Marsu, kde zuří občanská válka a chaos, což musí hráč skrze plnění řady odlišných úkolů postupně změnit.

Tituly zbrusu nové, o nichž slyšíme vůbec poprvé:

Werewolves – realtime taktická strategie od týmu MiST land – South, která se odehrává během 2. světové války. Hráče čekají celkem tři kampaně (Sověti, Spojenci, Němci), přičemž v každé z nich bude velet jiné ofenzivní jednotce během celé řady klíčových vojenských střetů včetně bitvy o Stalingrad, bitvy v Ardenách, bojů o Berlín, bojů o Sicílii a podobně.

Protivostoyanie – alternativně historická RTS postavená na scénáři, který počítá s tím, že v roce 1940 přeci jenom došlo k invazi německých vojsk na britské ostrovy, s čímž se musí hráč vypořádat za použití řady experimentálních zbraní a jednotek.

Glukoza: ACTION! – kombinace third-person akce a bojovky od týmu od týmu MiST land – South, v níž se hráč přesunuje mezi levely a po cestě se snaží s použitím řady v úrovních poházených zbraní i bojových chvatů zneškodnit co nejvíce nepřátel.

Jagged Farm: Birth of a Hero – realtime strategie postavená na enginu z 3D RTS Officers, která nabídne komiksovou grafiku a její příběh se bude zabývat dívkou, jež musí objevit svůj talent i speciální schopnosti a zneškodnit všechna odporná prasata.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama