druziny-v-neverwinter-nights-2-trailer
Novinka Družiny v Neverwinter Nights 2 + trailer

Družiny v Neverwinter Nights 2 + trailer

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

11. 5. 2006 11:48
Reklama

Více detailů o systému společníků v chystaném RPG Neverwinter Nights 2 zveřejnili autoři při příležitosti E3. Už dříve bylo známo, že "henchmani" naberou v pokračování na významu. Oficiální zpráva hovoří o tom, že si hráči budou moci do své družinky vybrat z celkem deseti postav, jež budou plnohodnotnými NPC. Na začátku dobrodružství bude hráč sám, ale postupem času si bude moci získat náklonnost až tří dalších hrdinů, jež na cestách zemí Faerun potká. Každý charakter bude svébytnou osobností, takže významnou roli v jeho vztahu k hráči bude hrát také přesvědčení postavy a konkrétní skutky budou různí hrdinové různě komentovat a reagovat na ně, což může dojít klidně až tak daleko, že družinu z vlastní vůle opustí nebo se obrátí proti ní.

Důležitou informací je, že členy družiny budou hráči moci kontrolovat. Hra umožní přístup do jejich inventáře a zadávání konkrétních příkazů. Stejně tak ale stále zůstává možnost (a ve větších šarvátkách zřejmě i nutnost) nechat akce postavy na umělé inteligenci.

Atari prezentuje Neverwinter Nights na E3 krom jiného také pěkným trailerem, finální verze by měla zaútočit na naše peněženky v září letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama