vice-prezident-ncsoftu-si-vzal-na-musku-esa
Novinka Více prezident NCSoftu si vzal na mušku ESA

Více prezident NCSoftu si vzal na mušku ESA

sleepless.

sleepless.

13. 5. 2006 07:58
Reklama

Vzhledem k množství stánků a presentací není na E3 obvykle slyšet vlastního slova. Tisíce reproduktorů vypouští do éteru různé zvuky, hudbu z videoukázek, do toho probíhají živé performance, zkrátka je to blázinec. Pořádající organizace ESA se s tím letos snažila něco udělat a tak vydala nařízení, že všechny reproduktory musí být obráceny směrem ke stánku, či presentaci, k níž patří, aby hladina hluku v jednotlivých halách nebyla tak vysoká. Spousta firem samozřejmě toto nařízení zcela ignorovala s tím, že jim ESA může…

Jednou z nich byla i společnost NCSoft, na jejímž stánku předváděla své umění (stejně jako minulý rok) skupina Mutaytor, která svojí show dokáže nadělat pěkný zvukový nepořádek a navíc je díky svým extravagantním kouskům hodně na očích.  ESA tak hlučná presentace NCSoft neutekla a udělila této korejské společnosti pokutu 5 tisíc dolarů. NCSoftu, respektive více presidentu této společnosti Fredu Schmidtovi se to však ani trošku nelíbilo, a tak po skončení vystoupení skupiny Mutaytor vystoupil na pódium a vzal si na mušku nejenom ESA a její nesmyslná nařízení, ale i několik dalších společností, jejichž presentace prý byly ještě hlučnější. Schmidt si navíc postěžoval na společnost například na spol. Sega, která měla stánek vedle NCSoftu a přinejmenším tři lidé od ní prý neustále s měřičem hluku sledovali jestli NCSoft nepřekračuje povolenou hranici, aby to mohli okamžitě nabronzovat.

Pak Schmidt svoji pozornost opět obrítil na spol. ESA. Pohrozil, že příští rok NCSoft na E3 nikdo neuvidí, pokud budou pořád platit všechny letos uvedené restrikce. Okamžitě také všechny přítomné pozval na údajně pořádnou párty, která se bude konat za rok souběžně s E3 a nikdo tam nebude uplatňovat nesmyslná pravidla o míře hluku. Nicméně, aby Schmidt dokázal, že se nehodlá vyhýbat zaplacení pokuty, tak přímo na pódiu vytáhl kreditu a vyzval management výstavy, aby si někdo přišel pro peníze. Když si zcela logicky pro peníze nikdo nepřišel, tak si Schmidt do pořadatelů rýpl a prohlásil, že ESA ráda vyřizuje podobné věci tak, aby to nikdo neviděl. Na úplný závěr svého evidentně humorného extempore pak Schmidt s vervou rockové hvězdy houkl do positivně reagujícího davu "Rock n' roll, people!" a pozval všechny k účasti v PvP turnaji Guild Wars.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama