doom-na-xbox-live-arcade-ode-dneska-swos
Novinka Doom na Xbox Live Arcade – ode dneška! + SWoS

Doom na Xbox Live Arcade – ode dneška! + SWoS

sleepless.

sleepless.

27. 9. 2006 17:45
Reklama

Na dnešní uvítací presentaci, která odstartovala Microsftí akci X06 v Barceloně, padla celá řada zajímavých i nudných marketingových informací. K těm nejzajímavějším patří informace o další vlně Xbox Live Arcade her, která zahrnuje Totem Ball, Contra (konečně!), Ultimate Mortal Kombat 3, 3-D Ultra Mini Golf Adventures, Assault Heroes, Lumines Live a také Doom a Sensible World of Soccer.

Legendární FPS Doom od id software bude navíc na Xbox Live Arcade k dispozici za 800 MS bodů už od dnešní půlnoci. Pokud tedy nebudete mít dnes v noci co dělat (což je vzhledem k vlně nového obsahu na Xbox Live Marketplace dosti nepravděpodobné), tak je tu možnost stáhnout si z XBLA Doom a pořádně si zařádit ve čtyřech episodách singleplayer kampaně, nebo ve splitscreen a online multiplayeru až pro 4 hráče (kooperace i deathmatch).

Co se Xbox Live Arcade verze Sensible World of Soccer týče, tak nepůjde o pouhý port z Amigy. Hra sice nabídne kompletní obsah původní hry, ale přidá k tomu docela solidní podporu online multiplayeru, jež má podobu zápasů, turnajů a online lig. Po technické stránce bude XBLA verze SWoS nabízet možnost volby mezi klasickým retro rozlišením a HD rozlišením 720p. K vydání Xbox Live Arcade verze Sensible World of Soccer dojde v prvním kvartále příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama