will-wright-o-prubehu-vyvoje-spore
Novinka Will Wright o průběhu vývoje Spore

Will Wright o průběhu vývoje Spore

sleepless.

sleepless.

6. 12. 2006 12:50 1
Reklama

Během aktuálního vánočního shonu si asi jen málokdo vzpomene na chystaný titul Spore od Willa Wrighta, s nímž spousta hráčů dlouho počítala na konec tohoto roku. Už od srpna je však jasné, že se hra, nejenom na PC, ale i spoustě dalších platforem, objeví až v druhé polovině roku příštího. Will Wright sám tuto informaci potvrdil N'Gai Croalovi z herního blogu Newsweeku, který s ním hovořil během Wrightovi cesty do talkshow The Colbert Report, jež běží na Comedy Central.

Během nezávazného pokecu Wright prozradil, že se vývoj Spore nachází aktuálně ve fázi čtvrté Alfa verze, což znamená, že už mohou zaměstnanci EA hrát Spore od začátku do konce. Jen musí přežít spoustu bugů, řadu chybějících (ne však základních) prvků a tak podobně. Finální Alfa verze by přitom měla být k dispozici někdy na jaře příštího roku a pak už se bude pracovat na tom, aby hra mohla do konce roku vyjít. Wright je podle svých slov spokojen s tím, jak vývoj probíhá i se svým týmem vývojářů, který si vlastnoručně vybral z řad zaměstnanců EA a z řad nadaných studentů specializovaných univerzit.

Wright si rovněž zažertoval na úkor MMO World of Warcraft, které se prý stalo novým golfem. Řekl to v narážce na to, že prý kolegové z EA už problémy neřeší na golfu, ale právě při hraní WoW. Sám Wright však WoWko nehraje a vlastně ani žádný jiný MMO titul. Namísto toho se prý čas od času odreaguje u partičky Battlefield 2142.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama