mythos-online-rpg-jako-predvoj-hellgate-london
Novinka Mythos - online RPG jako předvoj Hellgate: London

Mythos - online RPG jako předvoj Hellgate: London

sleepless.

sleepless.

14. 12. 2006 14:09
Reklama

Akční RPG Hellgate: London od Flagship Studios patří už více rok k obecně hodně očekávaným hrám a přestože mělo vyjít už letos na podzim, tak ještě nějaký ten měsíc jen u toho očekávání zůstane. Termín vydání Hellgate: London je totiž v současnosti neznámý, když neexistuje ani žádný oficiální hrubý odhad. Je však víceméně jasné, že se Hellgate: London nedočkáme na začátku příštího roku a možná ani v jeho první polovině.

Vydání Hellgate: London totiž bude předcházet vydání online RPG Mythos, na němž pracuje nová divize Flagship Seattle. Vývoj Mythos vede Travis Baldree, který v rámci Wild Tanget stvořil báječné a hlavně zdarma dostupné akční RPG Fate. K jeho spolupracovníků pak patří vývojáři, kteří se podíleli na vývoji celé řady známých her včetně Dungeon Siege, Total Annihilation a SWAT 3.

Mythos je online akční RPG, jehož primárním účelem je otestování schopností týmu Flagship Seattle a zároveň i multiplayer platformy, která bude použita i v Hellgate: London. Mythos je tedy jakýsi předvoj, který bude v Evropě, severní Americe i v Asii dostupný v blíže neurčeném termínu během příštího roku a to výhradně digitální cestou. O distribuci na obou stranách oceánu se přitom postará společnost Ping0, kterou si právě kvůli digitální distribuci her založilo vedení Flagship Studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama