pc-demo-battlestations-midway-jeste-tento-tyden
Novinka PC demo Battlestations: Midway ještě tento týden

PC demo Battlestations: Midway ještě tento týden

sleepless.

sleepless.

23. 1. 2007 09:58
Reklama

Majitelé Xboxu 360, potažmo uživatelé placené GOLD verze služby Xbox Live, už se demoverze válečné strategické akce Battlestations: Midway dočkali minulý týden. No a tento týden by se své verze dema měli podle informace od společnosti Eidos dočkat i majitelé PC. Dá se čekat, že bude PC verze dema obsahově totožná s Xbox 360 verzí. Půjde tedy zřejmě o multiplayer demo, které bude obsahovat mapu nazvanou Island of Solomon, kde si to dle očekávání rozdají japonské a americké jednotky v boji o námořní základu, letadlovou loď a leteckou základnu. Vyhrává ten, kdo dřív zničí výše uvedené soupeřovi instalace.

Kromě dema Battlestations: Midway dema se tento týden dočkají majitelé PC ještě přinejmenším jedné demoverze. Jak nás informovala společnost Cenega, tak by mělo v průběhu tohoto týdne dojít k vydání české demoverzi sci-fi strategie UFO: Afterlight. Demo anglické přitom vyšlo už minulý týden ve čtvrtek, pokud to někomu uniklo.

No a nakonec ještě zmínka o tom, že v nejbližší době dojde k vydání multiplayer dema RTS Warhammer: Mark of Chaos, které bude mít  (v zatím neznámém termínu premiéru na Fileplanet).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama