oficialni-homepage-a-info-o-empire-earth-iii
Novinka Oficiální homepage a info o Empire Earth III

Oficiální homepage a info o Empire Earth III

sleepless.

sleepless.

20. 3. 2007 11:29
Reklama

Na konci února představená RTS Empire Earth III se konečně dočkala své homepage, kde se kromě jiného objevily oficiální informace, respektive výpis hlavních prvků. O většině z nich už si zájemci mohli přečíst v našem nedávném preview, ale jistota je jistota, takže se určitě nic nestane, když vám nyní těch pár základních informací o Empire Earth III stejně přetlumočíme.

Empire Earth III navazuje na své dva předchůdce a přináší opět přes řadu století se táhnoucí boj mezi několika znepřátelenými frakcemi, které jsou tentokrát jenom tři v celé hře – Západ, Východ, Blízký Východ. Každá z těchto tří frakcí je zcela odlišná od zbylých dvou a nabízí tak nejenom odlišné jednotky a budovy, ale i jiné bojové návyky, jiné strategie, jiné cesty technologického výzkumu a tak dále.

Hra samotná se odehrává na kulaté matičce Zemi, která je rozdělena na celkem 60 území, respektive speciálních skirmish map, kde na hráče čeká v hlavní singleplayer kampani nejenom tradiční boj, ale i spousta nepovinných úkolů různého charakteru. Chybět však nebudou ani náhodně generované kampaně, kde si hráč zadá pouze startovní podmínky (dobu, počáteční lokaci) a zbytek se mu náhodně vygeneruje.

Pro mnohé hráče nejdůležitějším prvkem však bude podle všeho perzistentní charakter herního světa, kdy se na začátku nové éry nebude svět jakoby resetovat. Všechno se bude v rámci dané kampaně vyvíjet od první do poslední sekundy. Z vesnic budou vznikat města, která budou růst, pak zanikat, pak zase vzkvétat a tak dále.

Perzistentnost se však netýká jenom budov, ale i všech jednotek. V zásadě tak platí, že hráči po celou dobu hry zůstane všechno co stvořil, dokud mu to soupeř nevezme, nebo nezničí. Všechno co jsme si teď stručně popsali by mělo pod názvem Empire Earth III vyjít už letos na podzim. Další informace se budou v průběhu času objevovat na homepage. Fandové série však určitě neprohloupí, když v mezičase zabloudí na oficiální fórum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama