velka-mesta-v-akcnim-rpg-two-worlds
Novinka Velká města v akčním RPG Two Worlds

Velká města v akčním RPG Two Worlds

sleepless.

sleepless.

25. 3. 2007 08:42
Reklama

Chystané akční RPG Two Worlds hráče zavede do celé řady měst, městeček a vesnic. Žádné z nich však nebude tak velké a významné, jako města Cathalon a Ashos. Právě proto si teď o nich něco málo povíme. Cathalon je královské město, v němž bydlí a kde vládne král. Město podle toho vypadá. Vedle rozlehlých prostranství s kašnami na každém roku nabízí i velký trh a známé tréninkové centrum, kde si může hráč vylepšovat své schopnosti. Dalším poznávacím znakem Cathalonu je velké množství dobře vytrénovaných stráží, jež bdí nad poklidným životem všech dobrých občanů.

Město Ashos se od Cathalonu liší, jako den od noci. Namísto dlouhých a velkých prostranství s kašnami, nabízí Ashos úzké uličky s překvapivými plácky a ukrytými zahradami. Po ulicích Ashosu se prochází lidé v tradičních kimonech a při pohledu na architekturu budov je jasné, že je Ashos město otevírající bránu na východ. Je to místo, kde střetává a mísí západní kultura s východní, což se pozitivně podepisuje na atmosféře Ashosu.

Obě dvě města, která byla po staletí centrem známého světa, teď čelí obrovskému nebezpečí, od něhož je dělí pouze řeka Gon. Tím nebezpečím jsou orkové, kteří se se svými válečnými stroji pomalu blíží k druhému břehu, odkud začnou ofenzívu. Tato zapeklitá situace však sebou přináší i něco dobrého pro hráče – spoustu questů a dramatických situací, při jejichž řešení se možná dostane k informacím, jež by mu jinak zůstaly utajeny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama