predstaveni-operation-flashpoint-2-race-driver-one
Novinka Představení Operation Flashpoint 2, Race Driver One

Představení Operation Flashpoint 2, Race Driver One

sleepless.

sleepless.

19. 4. 2007 14:44 2
Reklama

Společnost Codemasters představila během své novinářské akce Code '07 trojici těžkotonážních titulů pro PC, PS3 a Xbox 360. Konkrétně to je vojenská akce Operation Flashpoint 2, závodní titul Race Driver One a akční RPG Rise of the Argonauts. Ani o jednom z těchto titulů se však zatím nechtějí Codies nijak obšírně zmiňovat. Dostupné informace jsou stručné, ale zaplať pánbůh za ně.

Operation Flashpoint 2 je nástupce populární vojenské akce Operace Flashpoint od Bohemia Interactive z roku 2001. Tento český tým však nemá  s vývojem Operation Flashpoint 2 nic společného, byť na ní původně pracoval až do roku 2003/2004. Hra je vyvíjena interním týmem společnosti Codemasters a je postavena na next-gen Neon enginu (použit pro Colin McRae: DIRT a Race Driver One). Operation Flashpoint 2 bude totální vojenská akční simulace, v níž si hráči vyzkouší několik vojenských povolání, když se budou účastnit celé řady intenzivních vojenských konfliktů. Chybět samozřejmě nebude ani velkorysá podpora multiplayeru. Další informace o Operation Flashpoint 2 budou k dispozici v létě tohoto roku a hra samotná vyjde na PC, PS3 a Xboxu 360 v průběhu příštího roku.

Race Driver One je první next-gen titul v závodní sérii známé dříve jako TOCA (Race Driver), který je postaven na interně vyvinuté Neon technologii, stejně jako Colin McRae: DIRT. Hra nabídne závodní okruhy, ale i městské a venkovské tratě z Evropy, USA i Japonska, na nichž hráče čeká celá řada závodních klání v široké řádce dopravních prostředků různých druhů, tak jak jsme u TOCA/Race Driver her zvyklí. Race Driver One vyjde na PC, PS3 a Xboxu 360 v průběhu příštího roku.

Tak a třetím titulem, který byl na akci Code '07 představen je akční RPG Rise of the Argonauts pro PC, PS3 a Xbox 360. Hru pro spol. Codemasters vyvíjí tvůrčí tým Liquid Entertainment (Dragonshard, Battle Realms, LOTR: War of the Ring, Desperate Housewives) a jedná se o akční RPG, které hráče přenese do starověkého bájného Řecka. V atraktivním prostředí, jako vystřiženém z řeckých bájí, bude hráč ovládat skupinku hrdinů v čele s Jásonem, Atlantou a Herkulem, které čeká srážka se samotnými bohy Olympu. Hra vyjde v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama