krabice-s-lotr-online-maji-zpozdeni
Novinka Krabice s LOTR Online mají zpoždění

Krabice s LOTR Online mají zpoždění

sleepless.

sleepless.

23. 4. 2007 15:58
Reklama

Ke spuštění MMORPG The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar sice doje už zítra, ale to neznamená, že si hned zítra tento slibný MMO titul zahrají všichni, kteří to měli v plánu. Společnost Codemasters zřejmě podcenila pružnost svých distribučních kanálů a nebude schopna dopravit krabice s LOTR Online do řady evropských zemí včas. Řešení této zapeklité situace se však Codies ve spolupráci s Turbine docela povedlo.

Tři dny nad plán, tedy až do 27. dubna, bude možné LOTR Online hrát s použitím kódu z preorder packů, které už v prodeji jsou, respektive byly ještě dnes. Hráči, kteří si tedy preorder pack koupili nemusí zoufat, že kopie s plnou verzí hry zítra do obchodů nedorazí. Jejich hraní to nijak neohrozí, tedy až do pátku.

Ti co si však preorder pack včas nezakoupili, ti holt mají smůlu a nezbývá jim než čekat a modlit se ke všem silám Středozemě, aby se hra do jejich obchodu s hrami dostala co nejdříve. Nebude to však lehké, ani společnost CD Projekt totiž netuší, kdy se dá dodávka s LOTR Online očekávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama