nova-hra-od-blizzardu-bude-predstavena-19-5
Novinka Nová hra od Blizzardu bude představena 19. 5.

Nová hra od Blizzardu bude představena 19. 5.

sleepless.

sleepless.

27. 4. 2007 07:47
Reklama

O tom, že ještě tento rok dojde k představení nástupce stále populární RTS Starcraft, se spekulovalo už v lednu při launchi WoW: The Burning Crusade a pak docela nedávno v polovině dubna, kdy se poplašné zprávy do světa rozšířily zevnitř jihokorejské e-sports komunity. Nyní se však ukázalo, že zřejmě vůbec nešlo o poplašné zprávy a představení Starcraft 2 se tak možná dočkáme v průběhu akce společnosti Blizzard nazvané Worldwide Invitational, která se bude konat 19. května v Soulu v Jižní Koreji.

Společnost Blizzard zatím blížící se představení Starcraft 2 nepotvrdila. Její zástupce se však pro Kotaku vyjádřil následovně: „Příští měsíc hodláme na Worldwide Invitational oznámit zbrusu nový produkt a přestože si ceníme si zájmu hráčů dozvědět se s předstihem o jaký produkt jde, tak si prostě musí počkat do 19. května, kdy se všechno dozví. Je taky třeba poznamenat, že do budoucna plánujeme oživení světa a postav ze Starcraftu, s nimiž jsme pořád silně spojeni. Momentálně však v tomto ohledu nemáme nic, co bychom chtěli oznámit.“

Z výše uvedeného je zřejmé, že Blizzardi příští měsíc oznámí novou hru. Zatím však nelze s jistotou říci, jestli to bude Starcraft 2, nebo něco jiného. Fanouškům Starcraftu nezbývá nic jiného, než doufat a věřit zprávám z této korejské sajty, podle nichž bude 19. května skutečně představen Starcraft 2, který kromě nového 3D zpracování nabídne novou rasu, nové jednotky a spoustu změn týkajících se jednotek a ras původních.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama