velke-oslavy-2-let-provozu-guild-wars
Novinka Velké oslavy 2 let provozu Guild Wars

Velké oslavy 2 let provozu Guild Wars

sleepless.

sleepless.

27. 4. 2007 12:26
Reklama

Zítra, tedy 28. dubna 2007, uplynou přesně 2 roky od spuštění první Guild Wars kampaně (Guild Wars: Prophecies), což hodlají tvůrci z ArenaNet a lidé z NCSoftu pořádně oslavit. Nebudou v tom však sami, protože přichystali oslavy i pro hráče, bez jejichž zájmu už by se nad GW sérií dávno zvřela voda. Podrobnosti o tom, co všechno na hráče kteréhokoli ze tří GW titulů při oslavách čeká, jsou k dispozici na této stránce.

V krátkosti se však dá říci, že na hráče v rámci oslav (které probíhají ode dneška až do neděle) čeká sada společenských miniher přístupných z Boardwalku v Shing Jea Monastery, soutěže v Dragon aréně a pak závody s Rollerbeetle – s brouky. Navíc budou v průběhu oslav k dispozici speciální posilující koláče a všichni, kteří dosáhnou mety 2 let hraní Guild Wars (s jednou postavou), se dočkají speciálně pro tuto příležitost vytvořeného peta.

Je přitom třeba poznamenat, že dárek dostanou postupně všichni, až budou jejich postavě 2 herní roky. No a celé oslavy budou podle očekávání doprovázeny masivními ohňostroji, které budou do nebe šlehat 28. dubna každé tři hodiny. Další informace jsou k dispozici na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama