command-conquer-3-na-ps3-a-wii-zrejme-ano
Novinka Command & Conquer 3 na PS3 a Wii? Zřejmě ano!

Command & Conquer 3 na PS3 a Wii? Zřejmě ano!

sleepless.

sleepless.

9. 5. 2007 13:13
Reklama

Jeden z producentů RTS Command & Conquer 3: Tiberium Wars Mike Glosecki naznačil v rozhovoru pro australskou sajtu Gameplayer, že není vyloučeno vydání výše zmíněného titulu na konzolích Wii a PS3. Glosecki v rozhovoru, který se týkal hlavně blížící se Xbox 360 verze Command & Conquer 3, doslova na adresu možné PS3 verze řekl: „Zatím jsme nic oficiálně neoznámili, ale nevidím důvod, proč by to nebylo proveditelné. Ovládání je (u PS3 verze) skoro stejné“.

Co se případné Wii verze Command & Conquer 3 týče, tak s tou už je to trošku složitější. Ta podle Gloseckiho není tak výkonná, takže by nemohla vypadat stejně dobře jako na PC, Xboxu 360 a PS3. „Co se však ovládání týče, tak nevidím důvod, proč bychom to nemohli udělat“, prohlásil Glosecki a dodal, že je těžké ignorovat impresivní prodejní čísla konzole Wii. Naděje majitelů PS3 a Wii na to, že se do budoucna dočkají Command & Conquer 3 je tedy docela slušná. Nám to tak alespoň připadá.

No a zatímco hráči, kterým doma sedí vedle TV PS3 a Wii, budou živit své naděje, tak majitelé konzole Xbox 360 si svoji verzi Command & Conquer 3 zahrají už tento pátek, kdy oficiálně vychází. Dopředu už se mohou těšit na nové mapy, které budou jako obvykle k dispozici na Xbox Live Marketplace. Jak Glosecki v rozhovoru pro Gameplayer přiznal, tak EA dostala od Microsoftu doporučení, kolik by asi měly nové mapy na XBL stát. Dodal však, že finální rozhodnutí o ceně nových map je na EA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama