kyjevsky-crytek-chysta-novy-titul
Novinka Kyjevský Crytek chystá nový titul

Kyjevský Crytek chystá nový titul

sleepless.

sleepless.

11. 5. 2007 14:30 4
Reklama

Tvůrci z německého týmu Crytek oznámili nový titul! Zatím sice ne tak nějak úplně, jen napůl, ale řadě z vás bude určitě i to stačit k tomu, aby se jim kola představivosti v mozku začala roztáčet na plné obrátky.

Celé se to má takto. Ukrajinské studio Cryteku v Kyjevě prý v uplynulém roce a půl nabíralo nové pracovníky, rostlo, trénovalo a celkově se tak nějak zajíždělo, aby teď bylo povýšeno na plnohodnotné vývojářské studio. Částečně to souvisí i s tím, že vývoj enginu CryENGINE 2 dosáhl takového bodu, kdy už jej lze použít k práci na různých platformách a pro různé styly her.

No a společně s povýšením kyjevského týmu na plnohodnotné studio přišlo i rozhodnutí, začít právě na Ukrajině s vývojem zbrusu nové hry, která je postavena na původním IP od Cryteku. Hra bude samozřejmě využívat CryENGINE 2, ale to je zatím tak nějak vše, co o ní lze říci. Vyhlídky na to, že by se však v následující době měly o tomto projektu objevit nějaké konkrétnější informace, nejsou zrovna růžové. Pár let si počkáme a pak už to snad bude lepší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama