kratke-novinky-od-introversion-software
Novinka Krátké novinky od Introversion Software

Krátké novinky od Introversion Software

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

15. 5. 2007 14:15
Reklama

- Defcon se konečně dostává i na MacOS. Po dlouhém vývoji a několika problémech si konečně mohou vychutnat jednu z nejlepších indie her i uživatelé, používající nakousnuté jablko. Dokonce si lze vybrat ze dvou způsobů distribuce, stejně jako u PC si domů můžete donést voňavou krabici, nebo Defcon získat neosobně skzr online obchod.

- Byl vydán patch na Defcon, v1.42. Co přináší nového? Hlavně opravení několika kritických chyb, souvisejících se stabilitou, které přinesla předchozí, ne příliš povedená aktualizace. Kompletní výčet všech oprav a úprav naleznete zde.

- Taky vás zaujala hudební kulisa, která podbarvovala hromadné vyvražďování světových metropolí v Defconu? Pokud ano a zatoužili jste náhodou po rotujícím stříbrném kotouči s originálním soundtrackem, tak vám hoši z Introversionu možná četli myšlenky. Za šest liber si můžete v online obchodě koupit desku, na které jsou celkem tři skladby. Samozřejmě, že nejde pouze o vyňaté písničky z Defconu, ale o nově zremixované songy se všeříkajícími názvy Fear, Madness a Loss.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama