spider-man-3-vede-zebricek-prodejnosti-her-v-uk
Novinka Spider-Man 3 vede žebříček prodejnosti her v UK

Spider-Man 3 vede žebříček prodejnosti her v UK

sleepless.

sleepless.

15. 5. 2007 15:35
Reklama

Spider-Man 3 kraloval žebříčku prodejnosti her v UK podle Chart Track i v týdnu, který skončil 12. května, Udržel se tak na čele už druhý týden po sobě, což ovšem není zas až tak velké překvapení. Překvapivé je něco jiného. Zatímco v prvním týdnu se nejlépe prodávala Xbox 360 verze Spider-Man 3, tak v týdnu druhém už se nejlépe prodávala verze pro PS2. Její podíl na celkových prodejích hry činí 73 procent, zatímco na Xbox 360 verzi připadá podíl 25procentní.

Žebříček Chart Track nerozlišuje prodejnost jednotlivých verzí jedné hry. Pěkně je sčítá. I díky tomu se RTS Command & Conquer 3: Tiberium Wars vyhoupla z 20. příčky na příčku 2. Tomuto skoku totiž napomohlo páteční vydání Xbox 360 verze Command & Conquer 3, která se v uplynulém týdnu stala nejprodávanější Xbox 360 hrou v UK vůbec, když porazila právě Xbox 360 verzi Spider-Man 3.

Podobné je to i s titulem Pro Evolution Soccer 6, který v žebříčku poskočil z 25. míst na místo 4. díky vydání platinových edicí PS2 a PSP verzí. Další velký skok předvedl Wii/DS titul Cooking Mama od 505 Games, který z místa 26. poskočil až na příčku 6. Naopak pokles potkal PS2 titul God of War 2, který z 3. místa spadl na místo 11.

Jinak v žebříčku nejprodávanějších her v UK za minulý týden k žádným překvapivým propadům nebo výstřelům nedošlo. Novinek bylo v minulém týdnu do prodeje nasazeno jenom pár a ani jedna se neprobojovala do první dvacítky. Například platinová edice Tomb Raider: Legend skončil na 37. místě a Sega Mega Drive Collection na 38. místě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama