soe-kupuje-sigil-games-online-a-vanguard
Novinka SOE kupuje Sigil Games Online a Vanguard

SOE kupuje Sigil Games Online a Vanguard

sleepless.

sleepless.

16. 5. 2007 07:21
Reklama

Scénář, který v postu na oficiálním fóru naznačil docela nedávno CEO Sigil Games Online Brad McQuaid, jež počítal s koupí Sigilu společností Sony Online Entertainment, se nyní beze zbytku naplnil. SOE totiž oznámila kompletní akvizici Sigil Games Online, jež se nevztahuje jenom na tým jako takový, ale i na jeho IP, tedy na MMORPG Vanguard: Saga of Heroes, kterého se od launche letos v lednu prodalo údajně přes 200 000 kopií. Většina stávajících zaměstnanců Sigil Games Online akvizici přežije, když se budou nadále podílet na vývoj Vanguard: SoH. Ze sídla SGO v Carlsbadu se stane jedno z mnoha satelitních studií SOE.

Prezident SOE John Smedley pak k akvizici Sigilu podal na novém oficiálním fóru Vanguard: SoH další – doplňující – informace. V rámci koupě prý pod křídla SOE přejde tým zhruba 50 zaměstnanců Sigil Games Online, kteří se budou nadále starat o rozvoj a odlaďování hry. Smedley se ve svém postu dušuje, že hodlá SOE Vanguard podporovat a rozvíjet několik let a že do budoucna nečekají hru žádné radikální změny. Všechny úpravy a novinky prý vyplynou ze současné podoby hry, potažmo z přání hráčů samotných.

Bývalý CEO Sigil Games Online Brad McQuaid se po prodeji týmu stal konzultantem SEO a jakýmsi kreativním dohlížitelem nad dalším vývojem SOE. Jeho spolupracovník ze Sigilu Dave Gilbertson byl naopak pověřen každodenním dohledem nad vývojem Vanguard a vedením týmu Sigil Games Online v Carlsbadu.

Jinak co se plán do budoucna týče, tak Smedley zmínil, že se hráči určitě dočkají Vanguard: SoH datadisků. V této chvíli se však Vanguard live tým bude snažit dostat hru do stavu, v jakém měla být už při launchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama