oficialni-predstaveni-nfs-prostreet
Novinka Oficiální představení NfS: ProStreet

Oficiální představení NfS: ProStreet

sleepless.

sleepless.

31. 5. 2007 13:06 4
Reklama

Týden a pár dní po zveřejnění teaser traileru dnes společnost Electronic Arts oficiálně představila závodní titul Need for Speed: ProStreet. Tisková zpráva je jako obvykle až po okraj plná výrazů typu impresivní, spektakulární, foterealistický, precizní, *drsný, hrubý, adrenalinový a tak podobně. Na konkrétní informace tedy v tiskovce moc místa nezbylo. Aspoň nám tím odpadl kus práce :)

Každopádně Need for Speed: ProStreet vyjde letos na podzim (7. listopadu) na platformách, Xbox 360, PS3, Wii, PS2, PSP, DS i PC a nabídne hráčům zbrus nový pohled na pouliční závodění. Hra je údajně o tom, že si hráč vybuduje svoji ultimátní závodní mašinku, s níž se pak bude účastnit *drsných klání, proti *ještě drsnějším AI i *ze všech nejdrsnějším živým soupeřům, když to všechno se bude odehrávat na *drsných tratích ve městech i mimo ně. Need for Speed ProStreet bude zkrátka *drsná hra.

Každopádně, budování závodní káry, která ponese v podobě škrábanců a škýranců známky soubojů s*nelítostně drsnými oponenty, se bude odehrávat prostřednictvím známého prvku Autosculpt. Hráči si budou své vozy upravovat výkonově i vzhledově, což bude hrát roli hlavně při online závodech (mají být zpracovány revolučně - údajně) s živými oponenty, během nichž si bude každý závodník budovat reputaci. Další informace o Need for Speed: ProStreet najdou zájemci na homepage, první sadu screenshotů si mohou prohlédnout v naší galerii a druhý trailer je ke stažení tady. (*slova nejsou významově důležitá)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama