termin-popravy-akcniho-mmo-auto-assault
Novinka Termín popravy akčního MMO Auto Assault

Termín popravy akčního MMO Auto Assault

sleepless.

sleepless.

3. 7. 2007 06:21
Reklama

Rok a necelé čtyři měsíce bude trvat krátký život na první pohled ambiciózního a nesmírně zajímavého, ale na pohled druhý už zcela evidentně ne moc vydařeného akčního MMO Auto Assault od týmu NetDevil a společnosti NCSoft. Informace z homepage totiž hovoří jasně.

31. srpna 2007 o půlnoci budou všechny servery odstřiženy od přívodu proudu a v Auto Assault zavládne věčná tma – hra oficiálně skončí. Pravidelní hráči AA už nebudou za hraní v srpnu platit a ti co si hru v rámci multi-měsíčního předplatného zaplatili dále než na červenec, ti budou odškodněni. Očekávat můžeme další tiskové zprávy týkající se konce Auto Assault, byť už vlastně jejich obsah bude zcela zbytečný. Hra prostě na konci srpna skončí a hotovo.

Možná tedy není od věci si Auto Assault vyzkoušet, dokud to ještě jde. Samozřejmě jenom za předpokladu, že jste to doposud neudělali. Na homepage je k dispozici 14ti denní trial verze, která poskytuje dostatek času k poznání hry, která brzy skončí.

Upřímně řečeno, aniž bychom si hráli na chytré, konec AA se očekával už delší dobu. Před svým spuštěním docela hypovaná hra se totiž dočkala mizeného launche, který jakoby všechno dopředu rozhodl. Hráči si prostě AA neoblíbili. Ať už to bylo kvůli HW náročnosti hry, faktu, že namísto lidí hráči ovládali vozítka, nebo atmosféře, či nedostatečně fungující komunitě a evidentně špatnému marketingu…to už je úplně jedno. Nápad měli tvůrci z NetDevil skvělý. Jen ho zrealizovali ve špatnou dobu na špatné platformě. Tak nějak nám totiž připadá, že je Auto Assault hra svým stylem i zpracováním vhodná spíše na konzole. Co si myslíme už je teď ovšem jedno.

Prostě a jasně – Auto Assault 31. srpna končí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama