world-in-conflict-termin-vydani-a-open-beta
Novinka World in Conflict - termín vydání a open beta

World in Conflict - termín vydání a open beta

sleepless.

sleepless.

6. 7. 2007 15:47
Reklama

Společnost Sierra/Vivendi Games a tvůrci z týmu Massive Entertainment dnes zveřejnili hned dvě zprávy, které na tvářích fanoušků chystané strategie World in Conflict vykouzlí pořádně velký úsměv. Za prvé byl oznámen termín vydání PC verze WiC, která se na trhu objeví 21. září. Hovoříme tu samozřejmě o anglické verzi. V ČR vydá CD Projekt podle všeho lokalizovanou verzi, jejíž termín vydání v tuto chvíli samozřejmě neznáme.

Tak a ta druhá informace se týká otevřeného betatestu WiC, který začne už příští týden ve středu 11. července u příležitosti zahájení E3. Pokud jste to neudělali dříve, tak se k účasti v betatestu přihlaste okamžitě na této stránce. Open beta nabídne hráčům z celého světa možnost zahrát si tu samou verzi hry, která bude novinářům prezentována na E3.

Konkrétně to znamená možnost účastnit se na dvou multiplayer mapách (Home Town a Farmland) soubojů pro 2 – 16 hráčů. Ti co si už World in Conflict u vybraných zahraničních prodejců předobjednali, tak ti dostanou v open betě navíc ještě třetí mapu zvanou Riviera. No a pro hráče začátečníky bude součástí open bety i vše-vysvětlující tutoriál. Další informace o hře najdete na homepage a do betatestu se můžete přihlásit na této stránce. Bohužel, přesný termín vydání Xbox 360 verze hry zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama