predstaveni-nove-id-soft-hry-uz-na-quakeconu
Novinka Představení nové id Soft hry už na QuakeConu?

Představení nové id Soft hry už na QuakeConu?

sleepless.

sleepless.

18. 7. 2007 13:20 1
Reklama

Někdy mezi 2. – 5. srpnem tohoto roku by měli příznivci her od id Software pořádně nastražit všechny své smysly. Tvůrci Wolfa, Quaka, Dooma a dalších kydliček totiž ve výše zmíněném termínu pořádají v texaském Dallasu každoroční akci QuakeCon a hodlají při té příležitosti oznámit svůj nový titul.

Tak to alespoň vyplývá z vyjádření CEO id Software Todda Hollensheada v rozhovoru pro Eurogamer. „Na E3 jsme chtěli mít věci, které můžeme ukázat a ne o nich pouze mluvit, což je Enemy Territory (Quake Wars) a naše technologie. No a věci, z nichž jsme nemohli nic ukázat, tak o nich se budeme bavit až na QuakeCon.“

Pokud jsme Hollensheadovu poznámku pochopili správně, tak Id Soft. během letošního QuakeConu představí hru, o níž se hovoří už delší dobu. Jde o zbrusu nový titul, tedy žádný nový Doom, ani Quake, ani Wolfenstein (na tom pracují tvůrci z Raven Software), který je postaven na nedávno představené technologii id Tech 5, jež kromě jiného přinese revoluční způsob práce s texturami. Tak jsme zvědaví, co se za nějaké dva týdny od id Softu dozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama