10-tisic-na-dobrocinnost-od-tvurcu-swg
Novinka 10 tisíc $ na dobročinnost od tvůrců SWG

10 tisíc $ na dobročinnost od tvůrců SWG

sleepless.

sleepless.

9. 9. 2007 09:07
Reklama

Když už ne k hraní, tak alespoň ke shromažďování peněz na dobročinné účely je MMO Star Wars Galaxies dobré, aneb jak tvůrci ze studia SOE Austin nedávno oznámili, tak učinili. V průběhu čtvrteční zahajovací recepce Game Developers Conference v Austinu předali místní organizaci Habitat for Humanity (HfH) finanční dar v hodnotě 10 000 dolarů, který byl nashromážděn v průběhu speciální Star Wars Galaxie in-game akce.

Celá událost byla dopředu ohlášená a šlo v ní o demolici opuštěných či neobydlených – hráči vytvořených – domů a budov. Majitelé těchto budov měli čas na to, aby SWG začali opět hrát a domky znovu obydleli. Spousta jich tuto šanci využila, spousta ne. No a za každý zdemolovaný dům prostě vývojáři dali do společné pokladny blíže neurčený peníz. Dohromady to pak dalo oněch 10 000 dolarů. Samotné demolice se přitom kromě hráčů na straně rebelů účastnili i piloti Galactic Empire, když slétli z vesmíru k zemi a pěkných pár opuštěných budov zdemolovali.

Finanční dar použije Habitat for Humanity (HfH) ke zlepšení bytové situace v Austinu pro sociálně slabší, čemuž budou dále napomáhat i samotní vývojáři ze SOE, když se budou dobrovolně podílet na vzniku cenově dostupného bydlení pro potřebné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama