soldier-of-fortune-pay-back-oficialne-ohlasen
Novinka Soldier of Fortune Pay Back oficiálně ohlášen

Soldier of Fortune Pay Back oficiálně ohlášen

Jan Horčík

Jan Horčík

9. 10. 2007 21:02 6
Reklama

Tak je to konečně tady. Activision oficiálním ohlášením potvrdil vývoj Soldier of Fortune Pay Back, o kterém už kolují zvěsti delší dobu. Půjde o pokračování klasické FPS série, tentokrát pro PC, ale i p ro PS3 a Xbox 360. Opět je zachován velmi detailní systém poranění protivníků, které lze zasáhnout do jednotlivých končetin, přičemž oni se pak v kalužích krve jako panenky odporoučí k zemi. SoF Pay Back nabídne kolem 30 různých zbraní jako jsou kulomety, samopaly, raketomety, automatické pušky, sniperky, raketomety a podobné. Součástí hry bude také online multiplayer s módy jako Deathmatch, Team Deathmatch, Elimination, Team Elimination, Capture the Flag a Demolition plus vývojáři dodají také exkluzivní multiplayeru na míru ušité mapy. Příběh - pokud je vůbec důležitý - si bere inspiraci ze současného trendu "outsourcování" válečných tažení. Hráč se vžije do kůže nájemného zabijáka Thomase Masona, který musí bojovat proti fanatickým extremistům. Podle obrázků je děj zasazen - jak doba velí - kamsi na Střední východ.

Ačkoliv se spekulovalo, že nový díl Soldier of Fortune vyjde jako budgetovka, na první pohled to tak nevypadá. Pravděpodobnější je, že vývojáři a vydavatel budou mít mnohem větší problémy s velice přehnanou mírou násilí, kdy krev teče opravdu proudem a ulétávající končetiny jsou denním chlebem. Určitě jde o jedno z hlavních lákadel hry, ale je něco takového vůbec nutné?

Soldier of Fortune Pay Back vyvíjí slovenské studio Cauldron a vydání hry je plánováno na letošní listopad. Stahujte první trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama