detaily-o-multiplayeru-v-kane-lynch
Novinka Detaily o multiplayeru v Kane & Lynch

Detaily o multiplayeru v Kane & Lynch

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 10. 2007 18:43
Reklama

Po společnosti dvou psychopatů nejspíš nikdo příliš netouží. V případě očekávané akce Kane & Lynch: Dead Man, navíc solidně brutální ale snad mnozí z vás udělají výjimku. Důvodem k tomu by měl být i bližší pohled na multiplayer, jenž zmíněná hra nabídne už 20., resp. 23. listopadu v USA a Evropě.

Multiplayer v Kane & Lynch ponese název Fragile Alliance a dle slov vývojářů bude založen na chamtivosti, zradě a touze po pomstě. Rečeno ve zkratce - i v hraní online nepřijdete o všechny podstatné rysy hry. Hráč bude mít na výběr hrát týmově, nebo naopak pouze sám na sebe a ve společnosti dalších sedmi lidí si to na férovku rozdá s tamější policí. S ohledem na hlavní úkol multiplayeru, jenž tkví v ukradení kořisti a donesení jej na určitý bod se zdá, že se půjde boji nějakým způsobem vyhnout. Nebudeme si však hrát na naivky. Aby byl každý ze zúčastněných řádně motivován, vyhrává ten, kdo si "nahrabe" co nejvíce kořisti, takže zde vyvstává i prostor pro předeslané podrazy.

Fabien Rossini, jeden ze zaměstnanců Eidos Interactive, se navíc nechal slyšet, že multiplayer v K&L otevře pomyslnou Pandořinu skříňku v otázce herních možností. Jak celá záležitost dopadne se však dozvíme až za měsíc, dnes alespoň nepohrdněte novou várkou screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama