prvni-info-o-rainbow-six-vegas-2
Novinka První info o Rainbow Six: Vegas 2

První info o Rainbow Six: Vegas 2

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 12. 2007 16:23 1
Reklama

Od oznámení druhého dílu Rainbow Six: Vegas uběhl přesně měsíc a vývojáři z Ubisoftu se konečně přihlásili s prvními detaily ohledně obsahu. Jak už jsme psali ve zprávě z listopadu, druhý Vegas bude klást velký důraz na multiplayer, což zprostředkují klasické módy, rozprostírající se na 13 zcela nových mapách. Podle vývojářů byste měli hraním na těchto unikátních mapách doznat mnohem lepšího zážitku z intenzivní akce, jež by měla jít ruku v ruce se zjednodušeným matchmakingem.

Zlepšení se však dočká i singleplayer, který nabídne především automatický co-op mód, jenž se zaktivuje pouhým připojením do hry. Toto se týká konzolí, v případě PC verze bude nejspíš kooperace zahrnuta odděleně do multiplayerové sekce. Do třetice úprav přijdou ke slovu i mozkové buňky protivníků, jejichž inteligence by měla představovat dosud největší výzvu ze všech Tom Clancy’s her. Teroristé budou vybaveni termovizní, nočním viděním i štíty, takže budete nuceni použít proti nim ještě propracovanějšího taktického postupu, než kdy dřív. K dispozici vám bude rovněž jedenáctka nových zbraní, různě barevné varianty výstroje a spousta dalších vymožeností.

V neposlední řadě se můžete těšit na ještě lépe zpracované město, v němž navštívíte všechna významná místa, i když s poněkud jiným záměrem, než hard-core hráči v kasinu. Rainbow Six: Vegas 2 vyjde v březnu příštího roku pro PC, Xbox 360 a PS3, jako přídavek můžete zhlédnout nový teaser trailer a dvojici screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama