diablo-3-videa-a-informace
Novinka Diablo 3 - videa a informace

Diablo 3 - videa a informace

sleepless.

sleepless.

28. 6. 2008 12:19 32
Reklama

Dvacet let uplynulo od událostí v Diablo II a jeho datadisku LoD. Mephisto, Diablo a Baal byli poražení, ale zároveň byl rozmetán Worldstone, známý kámen a zároveň štít chránící obyvatele Sanctuary před nebezpečím z nebe i pekla. V Tristramu tedy opět povstává zlo pekelné i nebeské, což pro hráče znamená práci a prsty bolavé od nevyhnutelného klikfestu. Na ty úspěšné čeká hrdinský titul, na zbytek věčné zapomnění.

Nic převratného v koncepční rovině Diablo 3 nepřináší, je to akční RPG skrz na skrz, se spoustou odporných nepřátel, pěticí hratelných povolání a stylově zpracovaným fantasy světem, tak jak to umí pouze designéři z Blizzardu. Novinkou je plně zničitelné prostředí, čehož lze v boji využívat pro tvorbu pastí a překážek, či barikád. Všechny objekty ve hře se chovají podle zákonů fyzikální technologie Havoc. Samozřejmostí je podpora multiplayeru, ať už tím myslíme kooperativní hraní nebo tradiční multiplayer provozovaný samozřejmě přes novou verzi služby battle.net, která bude spuštěna společně s uvedením RTS Starcraft II. Termín vydání z vývojářů prozatím nevypadlo a co se týče podporovaných platforem, dočkají se pouze majitelé PC a MACů.

Hardwarové nároky zatím vývojáři nezveřejnili, protože je zkrátka sami přesně neznají. Ostatně bůhví jak dlouho se bude na vydání D3 čekat. Také bychom měli dodat, že od každého z pěti povolání půjde vytvořit mužská i ženská varianta, doba se holt mění a je to dobře. Další informace o dvou zatím odhalených povoláních (barbar a witch doctor) a lokacích najdete na homepage. Rovněž si nenechte ujít filmový trailer, video s artworky a v prvé řadě si stáhněte gameplay video, které obsahuje bezmála dvacet minut záběrů jen a jen ze hry. Představují se na něm obě zatím odhalená povolání, prezentovány jsou dynamické sekvence a samozřejmě řada nepřátel, hnusní bosáci a stylová audiovizuální prezentace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama