starcraft-2-definitivne-az-pristi-rok
Novinka StarCraft 2 definitivně až příští rok

StarCraft 2 definitivně až příští rok

sleepless.

sleepless.

2. 9. 2008 08:46 1
Reklama

Oficiálně je v kolonce termín vydání u RTS StarCraft 2 uvedeno TBA, čili něco ve smyslu, že to bude teprve oznámeno. A to fanoušky jistě neuklidňuje, obzvlášť když se rok pomalu naklání do podzimu a zimy. A oznámení o tom, že StarCraft 2 vyjde někdy v listopadu nebo ještě prosinec by byl fajn, prostě nikde. A zřejmě ani nepřijde. Na konci června už něco podobného naznačil Rob Pardo a během Games Convention jej podpořil spoluzakladatel Blizzardu Frank Pearce prohlášením, že na hře je ještě příliš mnoho práce a jakoby tím myslel, že letos už nevyjde. Ale neřekl to přímo. Ani však nemusel na akci Activate Asia Pacific, kterou Activision Blizzard aktuálně pořádá v Aucklandu na Novém Zélandu totiž zástupce společnosti prohlásil následující:

„Nabídka her od Activision Blizzard pro příští rok by měla zahrnovat netrpělivě očekávanou PC strategii StarCraft 2, pokračování jedné z nejdéle populárních her vůbec“.

StarCraft 2 tedy nebude dříve než příští rok. Leda, že by se stal zázrak a vývojáři drasticky seřízli časový rozpočet nutný k vývoji hry samotné, která evidentně není ještě stále dokončena. Jak nám totiž Frank Pearce v rozhovoru na Games Convention prozradil, nedostal se StarCraft 2 ještě ani do širší testovací fáze. Pořád se přidávají a ubírají nové jednotky, údajně teprve nedávno byla dokončena příběhová část hry atd. Produkce hry tedy běží na plné pecky, a jak sami víte, zrovna Blizzardi nemají ve zvyku vydávat hry, které by nebyly zcela dokončené a odladěné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama