left-4-dead-demo-potvrzeno-info-o-obsahu
Novinka Left 4 Dead demo potvrzeno, info o obsahu

Left 4 Dead demo potvrzeno, info o obsahu

sleepless.

sleepless.

11. 9. 2008 11:54 4
Reklama

Letos na jaře Doug Lombardi prohlásil, že demo kooperativní survival střílečky Left 4 Dead nevyjde dříve, než se na trhu objeví hra samotná, která ve verzích pro PC a Xbox 360 vtrhne mezi hráče 21. listopadu. Zdali to ještě pořád platí, to opravdu netušíme a možná ani sami vývojáři z Valve. Jisté však je, že demo L4D určitě vyjde, jak pro Videogamer během Games Convention v Lipsku potvrdil šéf Valve Gabe Newell.

„Hodláme vydat dema pro PC a Xbox 360 verze hry. Přesný termín vydání však neznám. Myslím, že demo bude obsahovat první část kampaně. A myslím, že to bude pravděpodobně (kampaň nazvaná) Nemocnice, nicméně si nejsem jistý. O tomhle rozhoduje Doug Lombardi,“ vyjádřil se Newell neurčitě pro Videogamer a zároveň s tím potvrdil, že bude demo podporovat jak singleplayer, tak hru v online kooperaci.

Podle všech indicií vypadá Left 4 Dead opravdu dobře, v kooperaci by to mohl být černý kůň konce letošního roku. Abychom to mohli tvrdit s naprostou jistotou si vak potřebujeme zahrát buď právě demo, nebo rovnou plnou hru. Proto nelze než doufat, že nakonec Valve demo hry plivne na hráče dříve, než se na trhu octne hra samotná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama